top of page

Nieuwe tak: Huwelijksdeco

June 30, 2019

Ik kan het van de daken schreeuwen! Liefs & Leed heeft er een nieuwe tak bij: Huwelijksdeco.

Aangezien ik al bijna 10 jaar werkzaam ben in de trouwbranche en de verkoop van de huwelijksborden en andere producten super goed verloopt, was de link al gelegd. De website is gereed en vooral bedoelt om inspiratie op te doen en tips te geven aan toekomstige bruidsparen. De artikelen van Huwelijksdeco staan voorlopig nog gewoon in de webshop van Liefs & Leed. 

February 28, 2019

Wat een toffe winkel, Ons Homemade. Je kunt hier terecht voor een heerlijk (en dan bedoel ik echt héérlijk) kopje koffie met huisgemaakt lekkers maar ook voor unieke cadeaus. Tal van creatieve ondernemers werken samen met de eigenaresses van deze toffe zaak en dat maakt dat Ons echt unieke producten bied. 

Liefs & Leed heeft ook een mooie plek met woonaccessoires, tapasplanken, wegwijzers en kaarten.  Dus ben je op zoek naar een uniek cadeau in Zuid-Holland? Rij dan even naar Hellevoetsluis en vergeet vooral niet om iets lekkers mee te nemen. Aanrader!!

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En natuurlijk vind je Liefs & Leed ook op diverse platforms. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en op Instagram voor een uniek kijkje achter de schermen bij Liefs & Leed en de nieuwste producten.

Hippe kaarten in Vierpolders

January 01, 2020

In Vierpolders vind je een veelzijdige buurtsuper waar je voor bijna alles terecht kunt. Zo ook de kaarten van Liefs & Leed. Op aanvraag heb ik mooie kaarten ontwerpen om iemand te condoleren. Want Liefs & Leed maakt immers kaarten om lief én leed met elkaar te kunnen delen. 

Hippe kaarten in Zwartewaal

January 01, 2020

De hippe zwart-wit kaarten van Liefs & Leed shop je nu ook in Zwartewaal bij De Buurtsuper. Even wat anders dan de 'standaard' kaarten én voor slechts € 1,50 per stuk. Dan is het nog eens leuk om een kaart te sturen.

Wist je dat De Buurtsuper regelmatig leuk wijn- en bierproeverijen organiseert? Neem snel een kijkje op de FB pagina voor meer informatie.

Liefs & Leed onderdeel van toffe styled shoot

October 14, 2018

Afgelopen maand mocht ik mijn bijdrage leveren aan een toffe styled shoot met het thema 'Zwart-Wit'. Ik heb een weddingsign gemaakt in de kleur

ash-grey in combinatie met witte sierlijke letters.

Wegwijzers bij de Theetuin 'De Bonte Kip'

Yay! Sinds 1 juli zijn de wegwijzers van Liefs & Leed ook verkrijgbaar in Zwartewaal. En wel bij de gezelligste en mooiste plekjes van het dorp: Theetuin De Bonte Kip. Geniet onder het genot van een drankje en heerlijk stukje taart van het fantastische uitzicht over het water. Als je er toch bent, shop dan gelijk een toffe wegwijzer. 

Please reload

bottom of page